Φωτεινές Επιγραφές

Οι φωτεινές επιγραφές είναι οι πιο διαδεδομένες και προσιτές λόγο της τιμής τους. Μπορούν να κατασκευαστούν σε διάφορα σχήματα ή σχέδια της αρεσκείας σας ( Τετράγωνες, παραλληλόγραμμες, οβάλ κ.α.)

Φωτεινές επιγραφές ονομάζουμε τις επιγραφές οι οποίες είναι αυτόφωτες. Δηλαδή έχουν εσωτερικό φωτισμό. Μπορούν να γίνουν μονής ή διπλής όψης ανάλογα τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Έχουμε την δυνατότητα τυποποιημένων λύσεων σε στάνταρ διαστάσεις ή κατά παραγγελία.

Ανάλογα με τον τύπο της επιγραφής είναι και το περιφερειακό προφίλ αλουμινίου βαμμένο στο Ral της επιθυμίας σας.

Οι φωτεινές επιγραφές διαφέρουν ανάλογα το πάχος τους. Ξεκινούν από τα 3 εκ. ( slim light boxes) έως και 20 εκ. (light boxes).

Οι προσόψεις τους μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά όπως πρεσαριστά plexiglass, ίσια plexiglass, πολυκαρμπονικά ( μας δίνουν την δυνατότητα ενιαίας επιφάνειας έως 6 μέτρα), εύκαμπτα φωτεινά υποστρώματα, αλουμίνιο ή λαμαρίνα με κομμένα αρνητικά γράμματα και σχέδια σε Laser.

Ο φωτισμός είναι τεχνολογίας Led και ανάλογα με τον τύπο της φωτεινής επιγραφής τοποθετούμαι τα αντίστοιχα Led.

Έχουμε την δυνατότητα να τοποθετήσουμε επιπλέον ανάγλυφα γράμματα στην πρόσοψη τους για καλύτερα αισθητικά αποτελέσματα.

Τα δημιουργικά επάνω στις προσόψεις είναι από επώνυμα φωτεινά αυτοκόλλητα με ψηφιακή εκτύπωση ( 3M , Oracal , Avery, Intercoat) ή χρωματιστά. Η διάρκεια ζωής τους ανάλογα τον τύπο και την επεξεργασία 3 – 10 έτη.

Οι φωτεινές επιγραφές επιγραφές μπορούν να τοποθετηθούν στην πρόσοψη της επιχείρησης σας, σε ταράτσες, εσωτερικούς χώρους, ειδικούς στύλους ή πυλώνες στην πρασιά της εταιρίας σας.

Ενδιαφέρεστε για Φωτεινές Επιγραφές;

Καλέστε μας σήμερα στο 210 602 1800 ή επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

H Δουλειά Μας:

Μας Εμπιστεύτηκαν

Κάποιοι από τους πελάτες, που μας εμπιστεύτηκαν τη διαφημιστική τους προβολή