Επιγραφές Μοριακού Φωτισμού

Οι επιγραφές μοριακού φωτισμού έχουν αρχίσει και χρησιμοποιούνται ευρέως γιατί δίνουν ένα διακριτικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Αποτελούνται από μια επιφάνεια plexiglass διάφανη πάχους συνήθως 6 έως 10 χιλιοστά. Προφίλ αλουμινίου στην πάνω και στην κάτω πλευρά ανάλογα την κατασκευή, το οποίο φέρει εσωτερικά led strip αδιάβροχο ή μη και έναν μετασχηματιστή 12V. Έχουμε την δυνατότητα να φέρουμε καλώδιο για απευθείας σύνδεση σε πρίζα. 

Το χαρακτηριστικό της επιγραφής μοριακού φωτισμού είναι οτι χαράζεται ένα λεπτό περίγραμμα περιφερειακά του λογότυπου και των γραμμάτων, το οποίο δίνει ένα εκπληκτικό φωτεινό αποτέλεσμα.

Η τοποθέτηση του είναι απλή καθώς μπορεί να γίνει κρεμαστό ή βιδωτό με μεταλλικούς διακοσμητικούς αποστάτες σε χρώμα νίκελ και χρυσό.

Ένα επιπλέον θετικό είναι η χαμηλή της κατανάλωση σε ρεύμα σε σχέση με τις κλασικές φωτεινές επιγραφές. Οι εφαρμογές τις είναι πολλές καθώς χρησιμοποιούνται και σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. ( Reception, γραφεία, κεντρικών εξωτερικών επιγραφών)

Ενδιαφέρεστε για Επιγραφές Μοριακού Φωτισμού;

Καλέστε μας σήμερα στο 210 602 1800 ή επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

H Δουλειά Μας:

Μας Εμπιστεύτηκαν

Κάποιοι από τους πελάτες, που μας εμπιστεύτηκαν τη διαφημιστική τους προβολή