Ψηφιακές Εκτυπώσεις

Οι ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλου φορμά έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα προσιτές ενώ θεαματική είναι η βελτίωση στην ποιότητα των υλικών, της εκτύπωσης και της αντοχής σε κακουχίες. Ένας νέος κόσμος εκτυπώσεων έχει αναπτυχθεί που καλύπτει κάθε δημιουργική και διαφημιστική υπηρεσία. Από επιγραφές έως interior design, εκτύπωση έργων τέχνης και ντύσιμο βιτρίνας, εκτύπωση σε υφάσματα… οι πιθανές εφαρμογές είναι αμέτρητες. Το Νέο Κύμα δεν θα μπορούσε να λείπει απ΄αυτό το πεδίο. Σας προσφέρουμε υπηρεσίες απο την αρχή, τον σχεδιασμό μακέτας, μέχρι το τέλος, την παράδοση και την εφαρμογή της εκτύπωσης σας. Πάντα με τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία που όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αποδείξει.

Μουσαμάς

Το πιο βασικό υλικό ψηφιακής εκτύπωσης μεγάλου φορμά. Με μέγιστο πλάτος ανα φύλλο τα 5 μέτρα και απεριόριστο μήκος οι εκτυπώσεις σε μουσαμά ικανοποιούν κάθε δημιουργική ανάγκη όσο μεγάλο μέγεθος κι αν έχει. Το εκτυπωμένο υλικό μπορεί να παράγει πανό, λάβαρα, να φορεθεί ως επιγραφή σε πλαίσιο και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Χρησιμοποιούμε υψηλές ποιότητες υλικών και μελάνια eco solvent για αντοχή στον χρόνο χωρίς απώλεια ποιότητας.

Αυτοκόλλητο

Κάθε λεία επιφάνεια μπορεί να ντυθεί με αυτοκόλλητο βινύλιο. Εκτυπώσεις πολύ υψηλής ανάλυσης και φωτογραφικής ποιότητας. Μονομερικά ή πολυμερικά, ματ η γυαλιστερά, πλαστικοποιημένα, είμαστε εδώ για να επιλέξουμε μαζί το υλικό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Μια άλλη επιλογή είναι το διάτρητο αυτοκόλλητο που σας επιτρέπει να καλύψετε μεγάλες επιφάνειες τζαμαρίας εξασφαλίζοντας την ιδιωτικότητα στο εσωτερικό αλλά επιτρέποντας το φυσικό φως να περνά.

Σημαντική επίσης εφαρμογή είναι η χρήση κοπτικών που μέσω ταινίας μεταφοράς μπορούν να τοποθετηθούν στην βιτρίνα του καταστήματός σας σε περιόδους εκπτώσεων, γιορτών ή και ως ένα εντυπωσιακό σταθερό ντίσιμο.

Η δημιουργικότητα είναι ο μόνος περιορισμός

Καμβάς

Με την υπέροχη αίσθηση του καμβά μπορείτε να διακοσμήσετε το εσωτερικό του σπιτιού ή του καταστήματός σας με αναπαραγωγές έργων τέχνης ή ακόμα και προσωπικών ή οικογενειακών φωτογραφιών. Έχουμε την δυνατότητα να τελαρώσουμε τον καμβά ώστε πραγματικά να έχετε ένα έργο τέχνης της αρεσκείας σας με προσιτό κόστος.

Διάτρητος μουσαμάς

Ο διάτρητος μουσαμάς έχει το μεγάλο πλεονέκτημα του ιδιαίτερα μικρού βάρους κι αυτό τον κάνει ιδανικό για κάλυψη μεγάλων εξωτερικών επιφανειών. Μπορείτε να ντύσετε ολόκληρα κτίρια που βρίσκονται σε στάδιο επισκευής ή να τον χρησιμοποιήσετε για επιγραφές και banner πολύ μεγάλων διαστάσεων

Ντύσιμο οχημάτων

Μια εναλλακτική πρόταση στη βαφή του οχήματος που σας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε κάθε αισθητική επιθυμία για το εξωτερικό του αυτοκινήτου ή του φορτηγού σας ή και να το μετατρέψετε σε κινούμενο διαφημιστικό εργαλείο της επιχείρησής σας ορατό απο χιλιάδες πιθανούς πελάτες κάθε μέρα.

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα πολυμερικά αυτοκόλλητα και φυσικά αναλαμβάνουμε το πιο δύσκολο στάδιο, αυτό της άψογης εφαρμογής των αυτοκόλλητων στο όχημα απο έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνίτες.

Μας Εμπιστεύτηκαν

Κάποιοι από τους πελάτες, που μας εμπιστεύτηκαν τη διαφημιστική τους προβολή